Verdens største festival

Vi står på terskelen til atter en sommer, og igjen er det festivaltid. Festivalen som regnes å være «verdens største festival», Coachella Valley Music and Arts Festival, gikk av stabelen for 17. gang for et par helger siden. Festivalen arrangeres i det tomme ørkenlandskapet utenfor Palm Springs i USA. Hit valfarter hippe mennesker for å delta i musikk- og festivalopplevelser.

Coachella

Du kan gjøre som de mange kjendisene og finne din unike Coachella-stil før du entrer Coachella-arenaen. Med flower power-attitude og ekstra glam har både kjendiser og vanlige hippier bestilt sine festivalpass siden starten i 1999. Festivalen huset den gang artister som Beck og Rage Against the Machine. Dagens Coachella foregår over to helger, og på årets scene opptrådte blant annet Guns N´Roses, Ellie Goulding, Calvin Harris, Ice Cube, Sia og mange, mange flere.

«I midten av april blir musikkfestivalen Coachella arrangert i California, og da trekker alt som kan krype og gå av kjendiser til Indio i den amerikanske delstaten.»

Sammen med herlig musikk og Coachella-stemning kan du også oppleve kunst fra hele verden under festivalen. På årets festival kunne du blant annet myse opp på en snor med heliumballonger, laget av artisten Robert Bose, som lyste opp himmelen dag og natt.

Coachella har også satt sitt preg på motebildet. Kardashian-søstrene Kylie og Kendall har gitt festivalen enda større oppmerksomhet med sin egen Coachella-kolleksjon. Hva kjendisene har på seg når de fester under åpen himmel, har inspirert mange sommergarderober verden rundt. Under årets festival kunne du blant annet finne H&M på bakkenivå, som sponsor av festivalen. For virkelig å booste opp festivalhumøret sammen med en Heineken, er det også mulig å donere vekk klær du ikke trenger lenger!