Fest med sjampanjesmaking på en trygg måte

Koronapandemien har gjort det meste vanskelig, til og med noe så enkelt som å invitere til sjampanjesmaking. Men det finnes måter å gjøre det tryggere på, slik at du kan invitere venner og kjente til sjampanjefest, nesten som før.

Flytt festen utendørs

Det beste er faktisk å satse på hagefest eller fest i oppkjørselen. Da er det lettere å holde avstand, slik at festen kan holdes selv om smitten øker i samfunnet. En annen god ide er å be gjestene ta en hurtigtest før de kommer. Dette gjør det tryggere for alle. Hurtigtester finnes jo i vanlige butikker, og koster ikke så mye, så dette har de fleste råd til. Det handler jo om å kunne samles på en trygg måte.

Gjør festen spesiell

Når festen er utendørs, blir det litt mindre intimt, men du kan likevel gjøre festen spesiell. Hva med å bygge opp en liten scene. Det er fullt mulig, selv i hagen. For å gjøre det enda mer spennende, bør du selvsagt sabrere sjampanjen. Kjøp deg en sjampanjesabel med personlig gravering, ja, det finnes. Bare Klikk her for å se det fine utvalget du finner hos getpersonal.no. Du bestiller enkelt på nettet, og får sabelen levert hjem i posten, enkelt og greit.

Sitteplasser til alle

Det er enklere å få sitteplasser i god avstand når festen er utendørs. Sett ut bord og stoler i tilstrekkelig avstand fra hverandre, og legg gjerne ut noen pledd dersom det er litt kjøligere. Vinterkulde er ikke nødvendigvis en hindring, men kan kanskje føre til at festen må kortes ned litt. På den andre siden, holdes sjampanjen kald av seg selv. Har du tid, kan du til og med lage glass av is for å servere sjampanjen.

Finn et annet sted

Har du ingen hage, kan du arrangere festen hos noen som har hage, eller i en park i nærheten. Takterrasse fungerer også bra, men plassen på selvsagt tilpasses antallet gjester som kommer. Hvis du har begrenset plass, må du rett og slett begrense antallet gjester. Da kan du eventuelt arrangere flere fester. Da får du også testet den nye sjampanjesabelen din flere ganger.