Festival i Oslo til sommeren?

Sommer er festivaltid i Oslo, her får du tips om hvordan du kan sikre deg de beste avtalene på hotel og alt annet du skulle trenge.

En av de største og mest allsidige festivalene vi har i Norge er Øyafestivalen som finner plass i Tøyenparken i August hvert år. I 2015 arrangeres festivalen mellom 11 og 15nde august. Det er fire dager med musikk og masse annet spennende program for musikkinteresserte.

Artister året 2015

Allerede i slutten av november ble de første billettene lagt ut for salg, så her lønner det seg å være tidlig ute. Og er du tidlig ute vil du ikke bare få plass på de konserter du ønsker, men det gjør også planleggingen mye lettere. Du kan for eksempel booke reise og hotell billigere om du gjør det god tid i forveien.

De 9 første artistene er allerede klare for neste års program.

  • Flying Lotus (US)
  • Future Islands (US)
  • Ida Jenshus
  • Run The Jewels (US)
  • Thea Hjelmeland
  • Møster!
  • Torgeir Waldemar
  • Fay Wildhagen
  • Spectral Haze

Mange norske artister er med andre ord allerede på plass, og noen få fra USA. Men alle vet at dette er en festival som alltid skilter med store og spennende navn. Tidligere har det vært opptredener fra Bryan Ferry, Outkast, Blur, Queens of the Stoneage, Røyksopp og Robyn.

Tøyaparken, Oslo

Booking av reise

Det er en uskreven regel som sier at 3 måneder før du skal reise, er som regel flybillettene billigst, så om du skal reise med fly, kan det lønne seg å sjekke ut hvor du får bestilt billige billetter. Ikke vær redd for å ha litt is i magen, og gjør jobben som reiseoperatør selv. Det kan du spare gode penger på.

Mange foretrekker å reise med tog, bil eller til og med buss. Tenk også på mulighetene for en skikkelig roadtrip med venner! Da kan dere få se litt av Norge også på reisen. Tenk hvor spennende det er å kjøre rundt i dette vakre landet? Allikevel er de fleste av oss mer kjente i utlandet enn vårt eget land.

Booking av hotell

Booking av hotell kan gjøres enkelt på for eksempel hotelloslo.info hvor du finner alle hoteller i Oslo presentert. Ta en titt på kartet som viser hvor festivalen skal være, og på denne siden så finnes det muligheter for å velge hotell i bestemte områder hvor du vet du skal oppholde deg mye. Det er litt kjipt med hotel langt i utkanten av byen, om du skal henge mest på Tøyen og Grønland.

Men da er det også viktig å sjekke disse tingene godt ut i forkant, og bestill hotellet i god tid. Når det er store festivaler i byen kan ofte hotellene bli kjapt booket og da risikerer dere å bo langt på utsiden av byen i alle tilfeller. Men dette er heller ikke noen krise, så lenge dere klarer å finne et hotell i nærheten av t-bane, tog, trikk eller buss. Oslo er et av landets knutepunkt.