Bo billig på reise 

De aller fleste er på reisefot en eller annen gang i løpet av året. Det er en stor verden der ute, og det er utrolig mange spennende steder å se. Det som er ulempen med reising, er jo at det stort sett koster en del. Det gjelder å kunne spare til drømmereisen, slik at man virkelig har råd til å kose seg og nyte ferien.  

53-åringen kjørte fra Chicago til  Los Angeles. På veien krysset han og kjæresten Nina ni stater og tre tidssoner. Turen tok 18 dager. I passasjersetet satt Nina Usterud (54).

En annen måte å realisere reisen på, er å spare inn penger der det er mulig. Blant annet er det mulig å bo billigere på reise ved å bruke rabattkoder. Det er flere nettsider som tilbyr muligheten til å bruke rabattkoder. Blant annet kan man anvende en rabattkode booking.com. Hos booking.com kan man bestille overnatting og flyreise til mange steder rundt om i verden. Ønsker man for eksempel å reise til Malta, vil man kunne bestille dette gjennom booking.com. Det er god variasjon på det man finner hos denne leverandøren, slik at alle kan finne noe i sin prisklasse. En rabattkode som kan benyttes, vil gjøre reisen enda litt billigere.

Marsaskala, Malta

Ønsker man å reise til Bergen, så vil man også kunne bestille dette gjennom booking.com. Det er mulig å finne en god oversikt over hoteller som har ledige rom i Bergen, og man kan spesifisere hvor i byen man ønsker å bo. Når det gjelder rabattkodene, så kan det lønne seg å melde seg på nyhetsbrevet til booking.com, slik at man er sikret å motta rabattene når de sendes ut.