Spill i fremtiden

Mennesker har alltid spilt spill. Det er morsom underholdning, man kan vinne penger på å være en flink spiller, eller man kan vinne verdensherredømme innen sin sjanger.

Når man skal definere hva spill er, kan man få mange svar. Noen tenker kanskje på tradisjonelle kortspill som Poker, Casino eller Amerikaner. Noen tenker på sport. Å spille tennis, å spille fotball eller å spille cricket. Andre tenker på spill der man vinner bamser, godteri eller heder og ære på festivaler og tivolier. Noe som er sikkert er at fremtiden er usikker. Det gjelder både for hvor lenge mennesker vil leve og hva som vil skje med alle bamsene på markedene når spill på nettet tar over mye av markedet. Spill på nett har blitt utrolig populært i en forrykende fart. Det gjelder enten det er odds, poker eller spilleautomater. En mengde nettsider for spill finnes og kundemassen trekkes mot alle mulighetene man har på nett.

Rørosmartnan

Hvor går pengeflyten?

Som en helt vanlig person har man ikke ubegrenset med penger. Og de pengene man har til rådighet må disponeres riktig. Spill på nett er en voksende bransje og pengene som settes på å spille på virtuelle spilleautomater eller for eksempel Roulette, må jo komme fra et sted. Spill på no.mrmega.com og andre nettsider hadde ikke eksistert hvis ikke folk aktivt valgte å legge pengene sine på dette. Og hvis man har et budsjett for spilling per måned eller år, er det godt mulig at det vil bli stadig vanskeligere for festivaler og markeder å få inn penger på slik virksomhet.

Spill på nettet er tilgjengelig hele tiden, enten man sitter ved dataen eller med mobilen. Festivaler og markeder arrangeres kanskje bare et par ganger i året, og hvis man er en utålmodig sjel som vil vinne premier på spill, orker man kanskje ikke å vente helt til favorittfestivalen er tilbake i byen, før man vil spille. Siden man ikke kan spise noe av det man finner på nettsidene for spill, vil det jo fortsatt være attraktivt for folk å kunne få seg en matbit fra en bod eller grill på festival. Men pengene som er reservert for spilling, går mer og mer mot spill på nett.