Gi bort en opplevelse i bryllupspresang – tips!

Har endelig den beste kameraten din funnet kjærligheten så vil du garantert gi han den beste gaven en venn kan gi. Men bryllupsgaver er ikke like enkelt som man kanskje skulle tro. For det første skal den si noe om vennskapet, passe til begge parter og være en helt spesiell påminnelse om hvem som har gitt gaven.

Morning,Of,The,Bride,.,Wedding,Bouquet,In,The,HandsDessuten har de fleste alt de trenger i dag, så en av de beste forslag til bryllupsgaver kan være å gi en opplevelse for livet. Noe helt utenom det vanlige, som bryllupsparet vil huske resten av livet. Har du ikke hørt om opplevelsesgaver, så kan du ta en titt her.

Type opplevelser

Man skal ikke gi en bryllupsreise i gave, men et hotellopphold er det ingen som tar skade av. Her får man servert god mat og deilige drinker, kan slappe av i spa og bli knadd så hele kroppen kjennes mør ut. Men det fins mange andre herlige turer i det norske landskapet. Camping i fri natur, kalt glamping, moderne hytter i vill ødemark eller kanskje en romantisk natt i tretoppene?

Actionfylte opplevelser

Det er når man er forelsket at de frie radikalene får utløp. Man svever på en sky av kjærlighet, følelser og romantikk. Ta med følelsene opp over skylaget og opplev å styre en Cessna eller Piper. Akrobatiske manøvrer kiler like mye som gleden av å ha funnet den rette. Man kan også få oppleve spøkelsesvandring i et forlatt bygg, skyteøvelser som i en ekte western eller kjøre muskelbiler på bane. Det er bare noen eksempler på hva man kan gi til brudeparet.

Romantikken i forsetet

Men det er alltid romantikken det kommer tilbake til. Selv om tiden er inne for å utforske og teste grenser, så må man passe på å nyte hverandre. Lekre matlagingskurs forteller noe om de gastronomiske ambisjonene mens opplevelse av vinsmaking, hygge foran panoramautsikt eller herskapelig sødme bare er noen av de over 800 opplevelsene man kan bestille som bryllupsgave til brudeparet.