Slik skal menn kle seg i 2019

Er du usikker på hva som trendy innen herremote? Da har du kommet til riktig sted! Her skal vi ta en titt på hva menn bør ikle seg i 2019, samt gi deg en liten gaveguide – hvis du skal kjøpe gave til en mann, og ikke helt vet hva du bør kjøpe i presang.

menn moteI år skal herremoten være elegant, noe som betyr at menn endelig kan pynte seg litt utover det vanlige. Men det er også slik at 90-tallsmote fortsatt er inn, og at menn gjerne må ikle seg sine favorittplagg fra dette ti-året.

Her er noen plagg alle menn burde ha i klesskapet i 2019:

  • Blazere
  • Hvit t-skjorte
  • Sporty solbriller
  • Klassiske sko
  • Et statement plagg i et unikt mønster

Utover disse plaggene bør menn velge det de er komfortable å gå i. Selv om noe er en trend, betyr ikke det at du må følge trendene slavisk. Det viktigste for å se bra ut, er å gå i plagg man føler seg fin i. Det gjelder for både kvinner og menn. Føler man seg ikke bra, blir selvtilliten dårlig, og det merkes godt. Men er du glad i trender, er det selvsagt bare å leke deg med disse – så mye du bare vil!

Skal du gi gave til en mann?

Hvis du skal gi en gave til mannen i ditt liv, om det er kjæresten din, faren din eller en god kompis, så er det noen gode, gamle slagere som alltid slår bra an. Her skal vi ta en titt på noen av disse:

  • En kortholder, som disse https://www.getpersonal.no/gaver-gadgets-gravering/kortholder-gravering.html, er alltid en populær gave. Om du ønsker, kan du gravere inn en personlig hilsen for at gaven skal føles litt ekstra personlig. Dette er noe de aller fleste menn vil sette stor pris på. En slik gave passer både til bursdag og til jul.
  • Et slips i god kvalitet er et annet godt tips. Hvis du går for dette alternativet, bør du passe på at slipset er tidløst, slik at han kan bruke det i mange år. Det finnes selvsagt også egne trender for slips, men de fleste menn foretrekker den klassiske varianten.
  • Hvis du heller ønsker å gi en gave som spiller på årets store trender, kan du vurdere å gi en posesekk i gave. Dette ser ut som et bærenett i stoffet, men har bæreseler slik at du kan bruke den som en sekk. Disse er spesielt populære blant yngre, urbane menn – og merker som Tom Wood har hoppet på denne trenden. Disse koster heller ikke skjorta, slik at du ikke trenger å knuse sparegrisen for å få råd til denne gaven.

Vi håper du ble inspirert til å kjøpe en kul gave til mannen i ditt liv. Uansett om du kjøper en klassisk eller trendy gave, pass på å kjøpe noe du tror at han vil like – og ikke bare noe som er populært i butikkene akkurat nå. På den måten kan du føle deg trygg på at han liker gaven din, og at han faktisk kommer til å bruke den.